🔥 Gözden kaçırmayın
Özkaya Sahada Afyonkarahisar’ın Her Köşesinde vatandaşlarla BirlikteKocatürk, yaşanan olayda herhangi bir can kaybının olmamasının en büyük teselli olduğunu belirterek, olası büyük bir facianın yaşanmamış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Yaşanan olayın tüm yönleriyle araştırılması gerektiğini vurgulayan Kocatürk, “Bu yıkım öncesinde gerekli güvenlik tedbirleri belediye tarafından alındı mı? Alındıysa neden böyle bir tabloyla karşı karşıya kalındı? Bu soruların kamuoyu adına açıklığa kavuşturulması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
Kocatürk, benzer olayların tekrar yaşanmaması için sürecin şeffaf şekilde incelenmesi gerektiğini belirterek, zarar gören tüm vatandaşlara ve esnafa bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaynak: Deva Partisi




💬 Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!