MENÜ
Kategoriler
Gündem

Mustafa Yılmazaslan daha önce belirtmiştim

2026-01-17 19:15:00
Bugün madeni sanatkarlar odası seçimleri tamamlandı. Yapılan açıklamalara göre Musatafa Yılmazaslan'ın bulunduğu sarı liste 833 Mustafa Kunak'ın bulunduğu beyaz 302 liste ve Hakan Dilek'in bulunduğu mavi liste 97 oy aldı.
Mustafa Yılmazaslan daha önce belirtmiştim

Bu sonuçlara göre Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı mevcut başkan Mustafa Yılmazaslan güven tazeledi. 


SEÇİM ÖNCESİ KONUŞMALARIMIZDA İKİ KAT OY ALACAĞIMIZI BELİRTMİŞTİM.


Yapılan seçim sonucunda açıklama yapan Yılmazaslan " Öncelikle bugün seçimimize katılım sağlayan tüm esnaf ve sanatkârlarımıza teşekkür ederim.

 Bugün esnafımızın demokrasi şöleni vardı. Bu şölenimozide çok şükür gayet güzel bir şekilde tamamladık. Seçim öncesinde verdiğimiz beyanatlarda seçim sonunda iki kat oy alacağımızı belirtmiştim. Bugün de esnafımız bizi yanıltmadı ve yine bizleri bu makama tekrar layık gördü.

 Bizde yine ilk gün ki gibi şevkle kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Tekrar katılım sağlayan tüm esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum. "Dedi. Kaynak: M.Ç

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!