14 kaçak göçmen bu dorsede yakalandı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri Afyonkarahisar genelinde göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalar yürüttü.
Yapılan çalışmalarda, sık sık doğu illerine gidip geldiği tespit edilen çekici ve yarı römork dorse, Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Sultandağı-Çay arası (Eber mevkii) durduruldu, araçta yapılan kontrollerde;
Aracın sürücülüğünü yapan H.A. ve araçta bulunan İ.A. isimli ORGANİZATÖR şahıslar ile aracın yarı römork kısmından kaçma girişiminde bulunan ülkemize illegal yollardan giren 14 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.
H.A. ve İ.A. isimli şahıslara, Göçmen Kaçakçılığı (TCK-79) suçu kapsamında adli işlem yapılarak gözaltına alındı, olayda kullanılan çekici ve çekiciye bağlı yarı römorka el konuldu.
Ayrıca ülkemize illegal yollardan giren 14 yabancı uyruklu şahsın sınır dışı işlemleri devam etmekte. Kaynak: Afyon İl Emniyet Müdürlüğü

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!