MENÜ
Kategoriler
Asayiş

Polisler hırsızı çatıda yakaladı

2014-11-23 17:08:59
-

Afyonkarahisar`da yakalanan hırsız K.A, Afyonkarahisar`da dün gece saatlerinde, saraçlar çarşısındaki bir dükkanın çatısında yakayı ele verdi.

Yapılan ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri, tarif edilen olay yerine geldiğinde, işyerinin kapısının kırık olduğunu farketti.

Çevrede yapılan geniş çaplı araştırma ve aramanın ardından, polisler hırsızın izine ulaşmayı başardı ve hırsızı çatıda yakaladı.

Yapılan sorgulama ve araştırmanın ardından, hırsızın 60 ayrı hırsızlık suçu işlediği sabıkasının ise bir hayli kabarık olduğu bilgisine ulaşıldı.Hırsız K.A sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!