MENÜ
Kategoriler
Afyon

Şekerbank ESOB`u ziyaret etti

2016-10-26 17:12:03
-

Şekerbank Afyon Şubesi Müdürü Doğan Bayraktar, Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret etti.

Dostluk havası içinde geçen ziyarette, ESOB-Şekerbank işbirliğinin daha da ileri götürülmesi için çalışmalar gözden geçirildi, görüş alışverişinde bulunuldu.

Şekerbank Şube Müdürü Doğan Bayraktar, her zaman esnafa destek olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirtti.

ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Konak, “Şekerbank’ın esnafımıza olan yakın duruşu ve desteğinden memnunuz. Değerli Müdürümüz Doğan Bayraktar ile işbirliğini daha da arttırmak için görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!