MENÜ
Kategoriler
Gündem

Dikkat zam fırsatçıları iş başında

2016-12-08 18:17:07
-

Bir kaç gün önce sigaraya yapılacak zam, gündeme gelmişti.

Hükumet sigarada marka gözetmeksizin, paket başına 1 lira gibi bir zammı öngörmüştü. Fakat daha zamlı fiyatlar henüz açıklanmamışken ve yapılacak zam daha sigara paketlerine yansımamışken, bazı uyanık satıcılar sigarayı zamlı fiyatından satmaya başladı bile.

İçtiği sigarayı bazı vatandaşlar, farklı farklı yerlerden alınca durumun farkına vardığını ifade etti.

İsmini vermek istemeyen bir sigara kullanıcısı ise şu ifadelere yer verdi;

"Dün  bir tekel bayisinden her zaman kullandığım sigarayı, zamlı fiyatından satın aldım. Bu gün ise aynı sigarayı başka bir yerden eski fiyatından aldım.

Henüz öngörülen zammın z`si bile daha fiyatlara yansıtılmadan, bazı uyanıklar bunu fırsata çevirip vatandaştan fazla para alıyor. Bu resmen soygunculuktur ve haramdır "diyerek, şikayetini dile getirdi. Bizden söylemesi yorum artık size kalmış.Afyon Time

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!