MENÜ
Kategoriler
Afyon

Ayakkabıcılar odası Başkana teşekkür etti

2017-01-19 16:11:00
-

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ayakkabıcalar Odasını makamında kabul etti. Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şükrü Kostak, Başkan Vekili Mehmet Zengin ve beraberindeki oda üyelerinden oluşan ayakkabıcı esnafı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ‘Teşekkür’ ziyaretinde bulundu.

Kunduracılık mesleğini devam ettirme konusunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın büyük desteklerini gördüklerini ifade eden Oda Başkanı Şükrü Kostak ; “Başkanımız sağolsun Şehrimiz PTT aralığında faaliyet gösteren esnafımıza, bu güne kadar çok büyük destek verdi. Ve yanımızda oldu.

Kendisinden aldığımız bu destekle kunduracılık mesleğini devam ettiriyoruz. Şöyle ki; geçtiğimiz yıl dükkânlarımızın bakım, onarım ve çatılarının değiştirilmesi ve dış cephelerinin yenilenmesi Belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise tüm meslek guruplarında olduğu gibi kunduracı esnafımızın da daima yanlarında olduklarını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve bol kazanç diledi. Ziyaret sonunda Başkan Çoban konuklarına Türk Bayrağı rozeti hediye etti.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!