MENÜ
Kategoriler
Siyaset

Sağlam Bu Yarışta Yer Almıyor

2013-11-05 09:38:17
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan adaylığı için aday adaylığına başvuranların isimlerini yayımladı. Emirdağ`dan Cengiz Pala, Hüseyin Duran ve Seydi Çelik`in isimlerinin yer aldığı listede başkan aday adaylığını başvurması beklenen Cengiz Sağlam`ın olm

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan adaylığı için aday adaylığına başvuranların isimlerini yayımladı.

Emirdağ`dan Cengiz Pala, Hüseyin Duran ve Seydi Çelik`in isimlerinin yer aldığı listede başkan aday adaylığını başvurması beklenen Cengiz Sağlam`ın olmadığı görüldü.

Kurban Bayramı tatilinde Emirdağ`da bir çok vatandaşın görüş alışverişi yaptığı TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, aday adaylığına başvurusu yapmadı.

Haziran 2011`de yapılan genel seçimler öncesinde de kulis yapan ancak milletvekili adaylığına da başvurmayan Sağlam, çalışmalarına Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde devam edecek.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!