MENÜ
Kategoriler
Afyon

Kütahya Valisinden Vali Tutulmaz a ziyaret

2017-09-22 19:25:22
-

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir Vali Mustafa Tutulmaz?a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliğinin Encümen toplantısı için ilimize gelen Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir Vali Mustafa Tutulmaz?ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

 

Ziyaret öncesinde Valilik Şeref Defterinin imzalanmasından sonra makamda gerçekleşen ve karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz, nazik ziyaretlerinden dolayı Kütahya Valisi Nayir?a teşekkür etti. 

 

Ziyarette birbirine yakın komşu olan Kütahya ve Afyonkarahisar arasında birçok ortak özellik olduğunu hatırlatan Vali Tutulmaz, bölgenin gelişimine ve ilerlemesine ön ayak olan Zafer Kalkınma Ajansı ile tanıtım ve turizm konusunda faaliyetlerini sürdüren Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliğinin birçok konuda ortak çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmaların her iki ilin kalkınmasına ve tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!