MENÜ
Kategoriler
Belediyeler

Kanal İçin Kot Ölçümleri Yapıldı

2013-12-25 09:24:48
Afyonkarahisar`ın İhsaniye İlçesine bağlı Döğer Kasabası içinden geçen derenin betonlama çalışmaları devam ediyor. Döğer Sulama Kooperatif başkanı İrfan Seçen’in girişimleri ile başlatılan kasaba içi dere ıslah çalışmaları devam ediyor. Seçen yaptığı açıklamada;D.S.İ tarafından kasaba içi dere ıslah

Afyonkarahisar`ın İhsaniye İlçesine bağlı Döğer Kasabası içinden geçen derenin betonlama çalışmaları devam ediyor.

Döğer Sulama Kooperatif başkanı İrfan Seçen’in girişimleri ile başlatılan kasaba içi dere ıslah çalışmaları devam ediyor. 

Seçen yaptığı açıklamada;D.S.İ tarafından kasaba içi dere ıslah çalışmaları çerçevesinde proje çizim ve ölçüm işlemlerinin tamamlandı.Döğer Kasabası Zoralı çeşmesinden başlayacak olan dere betonlama çalışması, futbol sahasında sona erecek.Yunus Emre İ.Ö.Okulundan başlayan dere ana cadde üzerinde zoralıdan gelen dere ile birleştirilecek.

Toplam 5.230 metre uzunluğunda olan dere ıslahı çalışmalarında, kasaba içinden geçecek bölümler kapalı olacak , ev önleri ve yol üzerinde bulunan tüm köprüler yeniden yapılacak.Kooperatif olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.Kasabamız için elimizden geleni yapıyoruz.Çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan Ak Parti elde Başkanı A.Hamdi Yardım başta olmak üzere, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Uylaş, 18. D.S.İ Bölge Müdürlüğüne, D.S.İ Afyon Şube Müdürümüz ve çalışanlarına, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na ve tüm emeği geçenlere Döğer Kasabası halkı adına teşekkür ederiz, dedi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!