MENÜ
Kategoriler
Gündem

Açılışa başkan Zeybek te katıldı

2019-06-26 22:09:14
-

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavir Hasan Algül?ün şehrimiz Dumlupınar 2. Cadde üzerinde yer alan büronun açılışına açılış merasimine katıldı.

 

Açılışa Afyonkarahisar Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serhat Gümüş, SMMO Onursal Başkanı Erdal Sayar, MHP Afyonkarahisar eski İl Başkanı Mali Müşavir Aziz Aslan, oda ve meslek mensupları ile yakın dostları katıldı. Dua ve kurdele kesiminin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Zeybek, mali müşavirliğin önemli bir meslek olduğunu dile getirerek, Hasan Algül?e mesleğinde başarılar diledi.

 

Mali Müşavir Hasan Algül ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, onur duyduklarını söyledi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!