MENÜ
Kategoriler
Gündem

Başkan Sarı vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz

2020-08-06 00:20:10
-

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı?nın talimatları ile İlçeye TOKİ tarafından yaptırılan 800 konut için alternatif yol çalışması başladı.

 

TOKİ 800 konutların tesliminin ardından evlerine yerleşen vatandaşların kış aylarında mağdur olmaması için alternatif yol çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanı Nihat Sarı,

 

" Vatandaşlarımızın kış aylarında çarşıya gidip gelirken sıkıntı yaşamaması için yol çalışmalarımızı başlattık. İnşallah en kısa sürede yol çalışmamızı tamamlayarak vatandaşlarımızı kış aylarında mağdur etmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza yeni evlerinde huzurlu ve mutlu bir şekilde oturmalarını temenni ediyor, Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.? dedi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!