MENÜ
Kategoriler
Belediyeler

Toptaş Törende Konuştu

2013-06-19 10:01:51
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Alanyurt’ta düzenlenen 5 Ulusal Seyit Sultan Karaca Ahmet’i anma törenlerine katıldı.Törende konuşma yapan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, “Seyit Karaca Ahmet Hazretlerini rahmet ve minnetle anıyorum. Alanyurt’un bendeki yeri ayrıdır. Türle

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Alanyurt’ta düzenlenen 5 Ulusal Seyit Sultan Karaca Ahmet’i anma törenlerine katıldı.Törende konuşma yapan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, “Seyit Karaca Ahmet Hazretlerini rahmet ve minnetle anıyorum. Alanyurt’un bendeki yeri ayrıdır. Türlerin yıllarca birlik ve beraberlik içerisinde yaşama geleneğini sizler yaşatıyorsunuz. Canlar bir olamaya geldik. Kimseyi ötekileştirmeden hoşgörüyü, sevgiyi ve birliği yaşatmaya devam edeceğiz. Seyit Karaca Ahmet’in gösterdiği hoşgörüyü ve sevgiyi yaşatmak bizlerin sorumluluğudur” dedi. 

Törenler sonrası Karaağaç köyüne geçen Milletvekili Ahmet Toptaş, köylülerle çay içip, sorunlarını dinledi. Köylüler, hayvancılığın bitmesinden dolayı göç verildiğini, çiftçinin kredi ile gününü geçirdiğini belirtti. 

Burada da konuşan Toptaş, “Siz köylünün keçilerini otlatırken ceza yazacaksınız. Köylüye, keçiyi sattıracaksınız. Bugün de kalkıp destek vereceğiz keçi üreticisine diyeceksiniz. Çiftçi perişan, Hayvancılık yapanlar perişan durumdadır. Bu perişanlığı yaşatan AKP Hükümetine tavrı koyacak olan sizlersiniz. Ben sizin vekiliniz olarak elimden geldikçe gece gündüz çalışıyorum. Sizlerin taleplerinizi gündeme taşıyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Bu gidişata dur diyecek olan milletin efendisi olan köylülerdir” dedi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!