MENÜ
Kategoriler
Afyon

Çay`daki işçi alımı araştırılacak

2013-06-21 09:58:34
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çay ilçesi bakım evlerine alınan işçilerin İl Genel Meclisi üyeleriyle yakınlık derecelerinin araştırılacağını açıkladı.Sandıklı İl Genel Meclisi üyelerinin Sandıklı yol bakımevine alınacak personele müdahale ettiği ve uygun işlere kendi yakınlarını sokma gi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çay ilçesi bakım evlerine alınan işçilerin İl Genel Meclisi üyeleriyle yakınlık derecelerinin araştırılacağını açıkladı.Sandıklı İl Genel Meclisi üyelerinin Sandıklı yol bakımevine alınacak personele müdahale ettiği ve uygun işlere kendi yakınlarını sokma girişimlerinde bulunduklarının anlaşılması üzerine devreye giren Vali Balkanlıoğlu işe müracaat edenleri değerlendirecek heyete merkezden eleman göndererek olası haksızlığın önüne geçmişti.İl Genel Meclisi üyelerinin Çay ilçesindeki işçi alımına da müdahale ettikleri iddia edildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Balkanlıoğlu, Sandıklı ilçesindeki işçi alımına şikâyet üzerine müdahale ettiklerini ancak Çay ilçesinden herhangi bir şikâyet gelmediğini söyledi. Kendisinin böyle bir iddiadan da haberi olmadığını belirten Balkanlıoğlu, konunun araştırılması için gerekli talimatları vereceğini kaydetti.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!