MENÜ
Kategoriler
Siyaset

Başkan Daylık ne eşimin ne de benim akrabalığım bulunmamaktadır

2021-02-26 16:36:10
-

Deva Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, son yaşanan istifa konusu ile ilgili, bir basın açıklaması yaptı.

 

Başkan Daylık yaptığı açıklamada;

 

"Partimiz il kurucu heyet üyesi , Şevket Kurt 26.02.2021 tarihinde resmi  olmayan ıletişim hattı  whatsapp grubunda partimizin tüzel kişiliği ve organlarını ve il başkanı olarak şahsımı doğrudan hedef alarak asılsız iddaalar da bulunmuştur.  Sayın Genel Başkanımız herkesin olduğu gibi   benim de  Genel Başkanımdır. Eşimin akrabalık derecesi olmadığı gibi  şahsımın da  akrabalık derecesi bulunmamaktadır. 

Partimizin tüzüğünde tüm üyelerimize tanınmış olan ?? görüş ve düşüncelerini özgürce açıklamak , soru yönetmek , bilgi istemek , eleştiri ile  önerileri ile katkıda bulunmak?? hakkını kullanmanın ötesine geçerek  şahsıma  karalama , tezyif ve tahkir ve küçük düşürme mahiyeti taşıdığı sonucu çıkarılmıştır.  Şahsıma yapılan bu ifadeler kabul edilemez ve gereken hukuksal süreç başlatılacaktır.

Deva Partisi Afyonkarahisar teşkilatı olarak partimizi bu tip söylemlerle hiç bir güç ,Ülkemize güzel şehrimiz Afyonkarahisar a hizmet etmekten alı koyamayacaktır. Biz enerjimizi bu noktalara odaklamış durumdayız.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!