MENÜ
Kategoriler
Asayiş

Güvenevler mahallesinde bir DEAŞ örgüt üyesi yakalandı

2022-05-29 20:20:00
-
Güvenevler mahallesinde bir DEAŞ örgüt üyesi yakalandı

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığınca  Deaş Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ele geçirilen harddiskin içerisinde Deaş Terör Örgütü mensuplarına ait çok sayıda fotoğraf ve videoların yer aldığı tespit edilerek İl Emniyet Müdürlüğüne iletildi.

 

İstihbarat ve Tem Şube Müdürlüğü tarafından, yapılan müşterek çalışmada, bahse konu harddisk içeriği incelendiğinde Hilafetin Halep İlinde Tıbbi Hizmetler Merkezi isimli videonun içeriğinde,

 

Yüz Tanıma Sistemi ile tespit edilen Irak uyruklu Y.H.A.J isimli şüpheli şahıs,

 

Afyonkarahisar Güvenevler Mahallesi civarında TEM Şube müdürlüğü ekipleri tarafından,yakalanarak gözaltına alındı.

 

Şubedeki  işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen adı geçen şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!