MENÜ
Kategoriler
Siyaset

MHP`nin İlk Aday Adayı Kargın

2013-09-20 15:08:15
Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca partisinin ilk aday adayını açıkladı. Morca sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada "Emirdağ MHP belediye başkan aday adaylığına ilk olarak Uğur Serdar Kargın başvurmuştur. Hayırlı olsun" dedi. Emirdağ`da yaşantısını sürdüren Uğur Se

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca partisinin ilk aday adayını açıkladı. Morca sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada "Emirdağ MHP belediye başkan aday adaylığına ilk olarak Uğur Serdar Kargın başvurmuştur. Hayırlı olsun" dedi. Emirdağ`da yaşantısını sürdüren Uğur Serdar Kargın inşaat mühendisi mesleğine sahip. Çeşitli sektörlerde iş hayatında sıkça adından söz ettiren Kargın, son birkaç yıldır Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ile yaşadığı problemlerle de ön plana çıkmıştı. Kargın ara ara yaptığı açıklamalarla Pala`yı sert dille eleştirmiş, bu konu zaman zaman mahkemeye taşınmıştı.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!