Bolvadin`de Eksiklikler Gideriliyor
Bolvadin Belediyesi tarafından şehir merkezinde ve çevresinde bulunan bölgelerdeki içme suyu şebekesi ve kanalizasyon döşeme işlemleri devam ediyor. Hacı Yusuf mahallesindeki kanalizasyon sorunu Fen İşleri Müdürlüğü tarafından giderilirken, ilçede Emirdağ çıkışında bulunan bölgelerdeki yerleşim alan
Bolvadin Belediyesi tarafından şehir merkezinde ve çevresinde bulunan bölgelerdeki içme suyu şebekesi ve kanalizasyon döşeme işlemleri devam ediyor.
Hacı Yusuf mahallesindeki kanalizasyon sorunu Fen İşleri Müdürlüğü tarafından giderilirken, ilçede Emirdağ çıkışında bulunan bölgelerdeki yerleşim alanlarına Su İşleri Müdürlüğü tarafından 300 metrelik içme suyu şebekesi dödi.
Gelen taleplerdeki değerlendirdiklerini belirten yetkililer, bu tür çalışmaları devam ettireceklerini açıkladılar.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!