MENÜ
Kategoriler
İlçeler

Yeni Düğün Salonunda Çalışmalarda Sona Gelindi

2013-02-18 12:05:33
Çay İlçesi Fahrettin Bey Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait düğün salonunda inşaat çalışmaları devam ediyor. Çatı kaplaması yapılarak üst kat duvarları örülen binanın alt ve üst bölümlerinin kapı ve pencereleri takıldı. Binanın iç kısımlarında sıva, kalorifer tesisat çalışmaları ile zeminde mer

Çay İlçesi Fahrettin Bey Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait düğün salonunda inşaat çalışmaları devam ediyor. Çatı kaplaması yapılarak üst kat duvarları örülen binanın alt ve üst bölümlerinin kapı ve pencereleri takıldı. Binanın iç kısımlarında sıva, kalorifer tesisat çalışmaları ile zeminde mermer kaplama çalışmaları yapılıyor. Çay Belediye Başkanı Ali Yakut bir açıklama yaparak; Çay ilçemizde Sosyal faaliyetler kapsamında halkımızın daha rahat ve ferah bir ortamda ailelerinin mutluluğunu paylaşacakları modern düğün salonumuz en kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır dedi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!