1 Mayıs Türk-İş önünde kutlanacak
Türk-iş Afyonkarahisar il Başkanı Muharrem Uslu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Türk-işe bağlı sendikalara üye olan işçilerinin katılımı ile il başkanlığının önünde düzenlenecek olan etkinlikle kutlayacaklarını söyledi.
Türk-iş Afyonkarahisar il Başkanı Muharrem Uslu yaptığı açıklamada “ işçinin emeğinin, alın terinin ve sosyal haklarının anlatıldığı gün olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü şube başkanlarımızla yaptığımız toplantıda almış olduğumuz karar doğrultusunda il başkanlığımız önünde gerçekleştireceğiz.
Saat 11.00 de başlayacak olan programımıza başta siyasi partilerimizin il başkanları olmak üzere tüm halkımızı işçi kardeşlerimizin bayramlarında yalnız bırakmamalarını istiyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günümüzü Türk-işe ve ilimize yakışır biçimde kutlayacağız” dedi. Kaynak: TÜRK-iŞ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!