15

İletişim ve sağlık konularında eğitim verildi

Afyonkarahisar il genelinde sunulan Evde Sağlık Hizmetlerinin (ESH) 2024 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

2025-02-27 13:48:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Gözde ani ışık çakması ve uçuşmalar Retina yırtığının habercisi olabilir!Gözde ani ışık çakması ve uçuşmalar Retina yırtığının habercisi olabilir!

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz başkanlığında yapılan toplantıya, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu ve ESH çalışanları katıldı. Değerlendirme toplantısı Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Hamza Göyün’ün sunumuyla başladı.

 

Dr. Hamza Göyün'ün, Evde Sağlık Hizmetlerinin 2024 yılı çalışmalarının değerlendirildiği sunumu sonrası İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz kısa bir konuşma yapıp Evde Sağlık Hizmetlerinin  saha çalışmalarındaki özveri ve başarılarından dolayı ESH çalışanlarına teşekkür ederek Sağlık Bakanlığı’nın 2025 hedefleri ve çalışma planlarını anlattı. Korkmaz daha sonra çalışanların görüş-önerilerini dinledi, sorunları ve isteklerini takip ederek daha iyi şartlarda çalışmalarının sağlanacağını söyledi.

 

Toplantı sonrası ESH çalışanlarına yönelik ‘hasta/hasta yakını – sağlık personeli iletişimi’ ve ‘sağlık personeli sorumlulukları ‘ konularında eğitim verildi. Kaynak İl Sağlık Müdürlüğü

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
RQGKM
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın