🔥 Gözden kaçırmayın
Cansuyu Ramazan ayı öncesinde istişare toplantısı yaptıAfyonkarahisar’ın Kanlıca Mahallesi’nde yaklaşık bir saattir yaşanan elektrik kesintisi mahalle sakinlerini zor durumda bıraktı. Kesintinin ardından OEDAŞ’ın 186 numaralı arıza ihbar hattını arayan çok sayıda vatandaş, yetkililere bir türlü ulaşamadıklarını dile getirdi.
Mahalle sakinleri, 186 arıza hattının sürekli meşgulde bırakıldığını öne sürerken, yaşanan durumun tepkilere neden olduğu belirtildi. Öncelikli hizmet alan VİP müşterilerin bile 186 arıza hattına ulaşamadığını aktaran vatandaşlar, Afyonkarahisar OEDAŞ müdürünün bu işi yapamıyorsa görevden istifa etmesini ifade etti. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte bazı evlerde doğalgaz sistemlerinin kapandığı, özellikle yatağa bağlı hasta bulunan hanelerde ciddi mağduriyet yaşandığı ifade edildi.
Kesintinin ne zaman sona ereceğine dair herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını belirten vatandaşlar, OEDAŞ yetkililerinden bir an önce açıklama ve çözüm beklediklerini söyledi.
Kanlıca Mahallesi sakinleri, uzayan kesintinin günlük yaşamı olumsuz etkilediğini, iletişim kanallarına ulaşılamamasının ise mağduriyeti daha da artırdığını dile getirerek, yetkilileri göreve çağırdı. Afyon Time




💬 Yorumlar