MENÜ
Kategoriler
Gündem

Başkan Bozkurt bu yıl 11. sini düzenliyoruz

2019-09-11 09:49:47
-

Aşure İkramı Hakkında Konuşan Başkan Bozkurt? Halk arasında paylaşmanın simgesi haline gelen aşure gününün, birlik ve beraberliği perçinlediğini belirterek, yapacakları bu etkinlikte amaçlarının gelenek ve göreneklerin yaşatılması olduğunu söyledi.

 

Başkan Bozkurt, ?Hicri takvime göre yeni yılın ilk ayı olan Muharrem ayına merhaba dediğimiz bu günlerde, içindeki tahıllardan çok güzel bir tat oluşturan aşure ile sevgi, mutluluk, birlik ve beraberliği yaşıyoruz. Düzenleyeceğimiz Aşure dağıtımıyla bir geleneği yaşatmış olacağız. Bu güzellikleri ve geleneklerimizi her zaman korumalıyız.

 

Muharrem ayınızı ve aşure gününüzü tebrik ediyor,cuma namazı çıkışı tüm hemşehrilerimizi Ulu Camimize bekliyoruz?dedi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!