MENÜ
Kategoriler
Eğitim

Başkan Şenol "gereği yapılsın"

2015-10-01 16:25:20
-

Afyonkarahisar ili Sandıklı İlçemizdeki Atatürk ilkokulu yıllardır Çakır mahallesinde eğitim ve öğretime devam etmekte iken bu eğitim- öğretim döneminde Ulupınar mahallesindeki yeni binasına taşındı.

Atatürk İlkokulunun eski binası da Kız Meslek Lisesine verildi. Veliler okullarının taşınmaması için imza toplamalarına rağmen okulun taşınmasına engel olamamışlardı.

Veliler okullarının taşınmaması olayını basın aracılığıyla kamuoyuna da duyurmuşlardı: http://www.hurriyet.com.tr/egitim/30057419.aspHal böyle iken veliler taşınan Atatürk İlkokulunun yeni binasının çevre düzenlemesinin yapılmadığını, okul bahçesinde diken ve otların bulunduğunu, Atatürk ilkokulunda Atatürk büstünün, Türk Bayrağının ve bayrak direğinin olmadığını belirterek yetkililerin bu durumdan haberdar olması için kamuoyuna bilgilendirmemizi istediler.

Yetkililerin 2015-2016 eğitim-öğretim yılına eksikliklerle giren okullar için gereğini yapmaları ümidiyle kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!