MENÜ
Kategoriler
Gündem

Kaymakam Arıcan veda hazırlığında

2016-12-01 19:52:14
-

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe kaymakamı Faik Arıcan, Gaziantep’e vali yardımcısı olarak atandı.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan’ın atanması, önceki gün İç içişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kararname ile belirlendi. Kaymakam Arıcan,uzun zamandan bu yana Sandıklı Kaymakamlığı görevini yürütüyordu.

Adeta Sandıklı  ile yatıyor, Sandıklı ile kalkıyordu. Kaymakam Arıcan’ın herşeyi artık Sandıklı olmuştu, buradaki  görevi boyunca güzel hizmetlere imza atmış, yaşlı ile, yaşlı, genç ile genç, çocuk ile, çocuk olmuştu.

Sandıklı’nın en sevilen kişileri arasında yer edinmeyi de, kısa zamanda başaran Kaymakam Arıcan’ın  görev yerinin değişmesi, Sandıklı halkını bir hayli üzdü. Sosyal medya’dan çok sayıda kendisini seven dost ve arkadaşları ise, üzüntülerini belirterek yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Arıcan ise, iki cümle ile sosyal medyada kendisini yalnız bırakmayan dostlarına ithafen; “Hakkımızda hayırlısı olsun” Dedi. Afyon Time

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!