MENÜ
Kategoriler
Gündem

Şenol " Başımız sağ olsun"

2017-01-01 16:52:31
-

Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası, Afyonkarahisar Şubesi Şube Başkanı Nizamettin Şenol Dün İstanbulda yaşanan terör saldırısını kınadı.

Şenol kınama mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

 

"Ülkemizin 2016 yılını henüz uğurlayıp, 2017 yılına merhaba dediği ilk dakikalarda geride bırakıp unutmak istediğimiz tüm acılara inat, hain terör kalleş yüzünü bir kez daha göstermiş, bir gece kulübünde yeni yılı karşılayan insanlara yapılan saldırı neticesinde 39 kişi hayatını kaybetmiş, 65 kişi ise yaralanmıştır. Sivillere saldırmak alçaklığınızın seviyesini de göstermektedir. Başımız sağ olsun. 

Genç yaşlı, erkek kadın, çoluk çocuk demeden gözlerini karartarak insanlara saldıran terör örgütlerinin daha bu yılın ilk dakikalarında yaptıkları alçak saldırı ülkemizi zor bir yılın beklediğini ve terör örgütlerinin boş durmayacağını bizlere göstermiştir. 

Bu hain saldırıyla, son dönemlerde ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik olarak yapılan girişimlere bir yenisi daha eklenmiştir. Acılar yaşatarak bizleri bölmeye ve ayrıştırmaya çalışanlara inat, bir ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya ilan ediyoruz. 

Bu milleti acılarla sınamaya çalışarak sonuca ulaşamayacaklardır. Bu coğrafyada yaşamanın bedelini yıllardır ödeyen milletimiz, bu alçaklıklar karşısında da yılmayacaktır. 

Türkiye Kamu-Sen camiası adına, bu kalleş saldırıda hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" Dedi.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!