MENÜ
Kategoriler
Eğitim

Üniversite Öğrencilerinden Akkoyunlu'daki Kardeş Okula Ziyaret

2015-12-08 10:44:14
-

Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği 4.sınıf öğrencileri hocaları Yardımcı Doçent Doktor Asuman Pekyaman eşliğinde ,kardeş okul olarak belirledikleri ilçemiz Akkoyunlu ilkokulunu ziyaret etti.

AKÜ´de eğitim gören 25 öğrenci, "Topluma Hizmet" projesi kapsamında Akkoyunlu İlkokulu´nu ziyaret etti.

 

Okula bilgisayar hediye eden üniversite öğrencileri yanlarında getirdikleri ikramları ve hediyeleri öğrencilerle paylaşarak minik öğrencilere güzel bir gün yaşattı.

 

Yardımcı Doçent Doktor Asuman Pekyaman yaptığı açıklamada, öğrenci leriye birlikte uzun süredir böyle bir faaliyet gerçekleştirmek istediklerini belirterek buna fırsat buldukları ve bir nebzede olsa öğrencilerin yanlarında olabildikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

 

Akkoyunlu İlkokulu Müdürü de kendilerini ziyaret eden ve yalnız bırakmayan üniversite öğrencilerine ve hocalarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Etiketler:
Etiket yok
İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!