Gözden kaçırmayın

Yeni açılacak caddelere Mühimmat depo şehitlerinin ismi verilecekYeni açılacak caddelere Mühimmat depo şehitlerinin ismi verilecek

Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Adliyesi`ne ziyarette bulundu.
 
Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Çabuk tarafından kabul edilen AGD heyetinde Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği yöneticileri ve üyeleri hazır bulundular.
 
Basın-Adliye ilişkileri üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından basın ve Adliye mensuplarının görevlerinin önemine dikkat çekildi.
 
Her iki meslek mensuplarının da kamu görevi yerine getirdiklerinin dile getirildiği ziyaret günün hatırasına fotoğraf çekimi ile son buldu