15

İl Başkanı Turgay Şahin Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

2026-07-06 16:38:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Ak Parti'den istifa ettiBelediye Başkanı Ak Parti'den istifa etti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Genel Merkez ile yapılan istişareler sonucunda il başkanlığı görevini bırakma kararı aldığını duyurdu. Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, "Davası davam, yolu yolumdur." ifadelerini kullandı.

Görevden Ayrılık Kararını Duyurdu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, yaptığı yazılı açıklamayla il başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Şahin, kararın AK Parti Genel Merkezi ile yapılan istişareler sonucunda alındığını belirtti.

"Cumhurbaşkanımızın Temsilcisi Olmak Onurdu"

Yaklaşık iki yıl önce göreve getirildiğini hatırlatan Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ildeki siyasi temsilcisi olmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Şahin açıklamasında, "Tam iki yıl önce bu günlerde il başkanlığı vazifesini tarafıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımızın ildeki siyasi temsilcisi olma onurunu iki yıldır gururla taşıdım. Bundan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ederim. Onun arkasında siyaset yapmak bir onurdu." dedi.

Teşkilata ve Milletvekillerine Teşekkür

Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı AK Parti Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir, İl Koordinatörü Selim Gültekin, yönetim kurulu üyeleri, il teşkilatı ve AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya ve Hasan Arslan'a teşekkür eden Şahin, birlikte yürüttükleri çalışmaları unutmayacağını ifade etti.

"AK Parti Sevdam Her Zaman Kalbimdedir"

Görevinden ayrılsa da AK Parti davasına hizmet etmeye devam edeceğini belirten Şahin, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Makamlar geçici, idealler ebedidir. AK Parti sevdası her zaman kalbimdedir. Farklı mecralarda davamıza ve sevdamıza hizmet etmeye devam edeceğim

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
DKSYM
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın