15

Saygıoğlu Burger Künefe göz dolduruyor

-

2019-01-29 10:46:27 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Yeni Asgari ücret 28 bin 75 TLYeni Asgari ücret 28 bin 75 TL

Afyonkarahisar merkezde Yeşil yolda, yaklaşık bir ay önce hizmet vermeye başlayan, Saygıoğlu Burger Künefe bugün Afyonkarahisar basınını ağırladı.
 
Çok sayıda basın mensubunun iştiraak ettiği toplantıda, firma yetkilisi, Abdulkadir Saygı, programa katılan basın mensuplarına, önce meyve, süt, ve çerez ikramında bulundu. Ardından, üzerinde antep fıstığı ile özenle hazırlanmış, Afyon Basını yazılı künefe ikramında bulundu.
 
Daha sonra Abdulkadir Saygı, haber ekibimize mekanla ilgili olarak, bilgiler verdi. Şu an müşterilerinin burayı ilgi ile takip ettiklerini, sadece Afyonkarahisar merkezden değil çok sayıda belde ve ilçeden bu lezzeti tatmak için buraya müşterilerinin geldiğini ifade etti.
 
Saygıoğlu Burger Künefe de ürünlerin taze ve sıcak olarak ikram edildiğini ifade eden Saygı, yaklaşık olarak 29 çeşit künefenin olduğunu burada da yine ayriyeten müşterilerinin isteğine göre ve damak tadına göre ne şekilde istekleri varsa o yönde hareket ettiklerini ifade etti.
 
Abdulkadir Saygı işletmesi ile alakalı olarak şu ifadelere yer verdi;
 
HABER: İSMAİL ÖGEDAY   KAMERA : AHMET UÇMAK        ?VİDEO HABER

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
RNL57
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın