15

Avrupa Spor Haftası Sandıklı?da Kutlandı

-

2021-09-29 17:40:41 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'lı Güreşçiler önemli dereceler elde ettiAfyonkarahisar'lı Güreşçiler önemli dereceler elde etti

23-30 Eylül tarihlerinde ?Avrupa Spor Haftası? etkinlikleri kapsamında, Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Sandıklı Belediyesi tarafından beraber organize edilerek, Sandıklı Belediyesi önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi meydanında kutlandı.
 
Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Alptuğ Ayhan ile protokol üyelerinin katıldığı organizasyonda, çeşitli spor branşlarında kurulan istasyonlarda çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız spor yaparak ?Avrupa Spor Haftası?nı değerlendirmiş oldular.
 
Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve protokol üyelerinin denediği, masa tenisi, badmington, curling, okçuluk gibi sporlarda yetkililerden bilgiler alan heyet, karate grubunun yaptığı birbirinden güzel hareketleri alkışlayarak organizasyona katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
T5T4A
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın