15

Afyonkarahisar’ın en büyük toptan tekstil firması Bacak Kardeşler

Afyonkarahisar’da Toptan tekstil üzerine yıllardır iş yapan mesleği layıkı ile dededen toruna devam ettiren, Bacak Kardeşler tekstil, Afyonkarahisar’da göz dolduran firmalar arasında.

2025-01-10 18:39:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

AFSÜ’de Doku ve Hücre İşleme-Üretim Merkezi kuruluyorAFSÜ’de Doku ve Hücre İşleme-Üretim Merkezi kuruluyor

Bacak kardeşler toptan tekstil firmasında, bay gömlek, pantolon, bayan, kazak, tunik, çeyiz ürünleri, kaban, mont, battaniye, perde ve ev tekstili üzerine A dan Z ye ne arasanız var. Firma yetkilisi İbrahim Bacak yaptıkları iş ile alakalı olarak, şu ifadelere değindi.

 

“ Öncelikle hoş geldiniz biz bu mesleği toplamda 3 kuşaktır devam ettiriyoruz. Firmamızda, sizlerinde ifade ettiği gibi çok sayıda ürün yelpazesi var.  Bizler Bacak Kardeşler Tekstil Firması olarak, Ülkemizin her yerine toptan ürün pazarlıyoruz.

Müşterilerimiz genelde malum kış mevsiminde olduğumuz için kışlık bayan kazak, battaniye tarzı ürünleri şu an daha çok tercih ediyor. Perakende olarak kesinlikle satışımız yok ama seri ürünler arasında tek kalan ürünlerde müşterilerimize bazen yardımcı oluyoruz, diğer taraftan kapıda ödeme durumunu da kabul etmiyoruz.

 

Biz yıllardır bu sektördeyiz, ürünlerimizin de sonuna kadar ardındayız. Adresimiz Fakı Paşa Mahallesi, Barbaros sokakta Afyonkarahisar’da hizmet veriyoruz, yani İmaret Camii karşı aralığındayız. Her geçen gün müşteri portföyümüz çok şükür artıyor. Aynı zamanda halı mağazamızda mevcut yine burada da müşterilerimizin isteğine göre, yolluk, halı gibi ürünleri de pazarlıyoruz.

Buradan sizler aracılığı ile tüm müşterilerimize de uygun ve kaliteli fiyat garantisi ile satışlarımızı yaptığımızı ifade ediyor herkese saygılar sunuyorum dedi. Afyon Time

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
UX99N
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın