15

Üretim ve istihdama yönelik firkir paylaştılar

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı'nın KAÇEP (Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) üyeleri Afyonkarahisar'ın köy ve beldelerinre çalışmalarını sürdürüyorlar.

2025-08-25 13:24:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

MHP’den AK Parti Kadın Kollarına ZiyaretMHP’den AK Parti Kadın Kollarına Ziyaret

Bu kapsamda son olarak Merkez Susuz Beldesi'ndeki kadınlarla biraraya geleh MHP Afyonkarahisar KAÇEP üyeleri Susuzlu kadınların yakın ilgisiyle karşılandı.


MHP KAÇEP'den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek öncülüğünde Susuz'lu kadınlarla buluşan MHP KAÇEP üyeleri beldede kadın istihdamına yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.


Susuzlu kadınların üretim ve istihdama yönelik fikirlerini dinleyen MHP KAÇEP üyeleri bu fikirlere katkı sundular.


Ortaya çıkan fikir ve projelerin hayata geçirilebilmesi için ilgili kurum ve kişilerle işbirliği yapılması planlanıyor. Kaynak MHP

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
UFSHA
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın