15

Emniyet Müdürü Erol'a şair Korkmaz'dan özel şiir

Afyonkarahisar Kültür, Edebiyat ve Yazarlar Derneği Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol'u makamında ziyaret etti.

2025-12-05 17:59:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Afyon Yöresel Mutfak Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği kuruldu.Afyon Yöresel Mutfak Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği kuruldu.

Dernek Başkanı  Şaban Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Gazeteci-yazar İsmail Ögeday, Yazar Ramis Başpunar ve Yönetim kurulu üyesi  Yıldız Değer, İl Emniyet Müdürü  Ahmet Birtan Erol’ u makamında ziyaret etti.


Bu anlamlı ziyarette Afyonkarahisar Kültür, Edebiyat ve Yazarlar Derneği Başkanı  Şaban Korkmaz tarafından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol'a ithafen kaleme alınan vatan sevgisini, milletimizin birliğini ve kahramanlık ruhunu en güçlü mısralarla dile getiren “Yurdum İçin Aksın Kanım” başlıklı özel şiir takdim edildi.  Edebiyatın en güçlü diliyle kaleme alınan bu takdire şayan eser, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol tarafından derin bir vefa duygusuyla kabul edildi.

Nazik ziyaretleri ve gösterdikleri bu anlamlı ilgi dolayısıyla Dernek Başkanı Şaban Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür edildi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile devam ederken, Yine Yazar Ramis Başpunar ise, 4. Kitabı olan Cesur şahsiyetler isimli kitabını Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol'a takdim etti. Ziyaret daha sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi. Kaynak: Afyon Time

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
4WFA7
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın