15

Anahtar Partiden şehitler anısına lokma ikramı

Anahtar Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Polisler ve Şehitler Haftası nedeniyle, Afyonkarahisar Paşa Camiinde vatandaşlara ve Cemaate lokma tatlısı ikramında bulundu.

2026-04-18 11:05:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Şair Osman Atilla ölümünün 48. yılında Afyonkarahisar'da anıldıŞair Osman Atilla ölümünün 48. yılında Afyonkarahisar'da anıldı

Konu ile alakalı olarak, Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada ise;

"Anahtar Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak, Polis Haftası ve Şehitler Haftası vesilesiyle bugün Paşa Camii’nde vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunduk. Bu anlamlı günde bir araya gelerek hem görev başındaki kahraman polislerimizi hem de vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla andık.

Polislik mesleği, fedakârlık ve büyük bir sorumluluk gerektiren, gece gündüz demeden toplumun huzur ve güvenliği için icra edilen kutsal bir görevdir. Zorlu çalışma şartlarına rağmen, çoğu zaman kendi hayatlarını riske atarak görev yapan emniyet mensuplarımız, milletimizin huzurunun teminatıdır. Ailelerinden, sevdiklerinden fedakârlık ederek görev yapan tüm polislerimize şükranlarımızı sunuyor; onların daha iyi çalışma koşullarına kavuşmasının bir temenni değil, bir gereklilik olduğunu vurguluyoruz.

Şehitler Haftası ise bizlere bu toprakların hangi bedellerle vatan olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır. Bayrağımızın özgürce dalgalanması, ezanımızın susmaması için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizin yanı sıra; ülkemizin en ücra köşelerinde, geleceğimizi emanet ettiğimiz evlatlarımızı yetiştirirken hain saldırılar sonucu şehit edilen öğretmenlerimizi de rahmetle anıyoruz. Kalemiyle, bilgisiyle ve fedakârlığıyla milletine hizmet ederken hayatını kaybeden öğretmenlerimiz, bu ülkenin aydınlık yarınlarının isimsiz kahramanlarıdır.

Onların emaneti olan bu vatanı korumak ve gelecek nesillere daha güçlü şekilde aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor; görevleri başında bulunan tüm polislerimize sağlık, güç ve kolaylıklar diliyoruz." denildi. Kaynak: Anahtar Parti

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
TFFM9
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın