🔥 Gözden kaçırmayın
Başkan Aladağ Pembe tablo çöktü! 7 ayda 269 milyar tl’lik ödeme alarmı!Arıkan, "Türkiye’nin yüzde 60’ı seçtiği partinin belediye başkanı tarafından yönetilmiyor" dedi.
Parti değiştiren bazı isimler üzerinden dikkat çeken göndermelerde de bulunan Arıkan, mizahi bir dille hazırladığı “AK-MATİK” benzetmesiyle siyasi ahlak eleştirisinde bulunan Arıkan, şunları kaydetti: “Bir rozet değişikliğiyle herkesin aklandığı bir düzen oluştu.
İşte! Karşınızda AK-MATİK! Siyasi lekelerde kesin çözüm! 23,5 yıllık iktidarın %100 yerli ve milli bir ürünü! İhaleye fesat mı karıştırdın? Sorun yok! Hakkında yolsuzluk iddiası mı var? Önemi yok! Usulsüzlükle mi suçlanıyorsun? Hiç dert etme! AK-MATİK var! Bir yıkamada, bir rozet değişikliği ile her şey bir anda tertemiz oluveriyor!
Arkadaşlar! Şaka gibi ama maalesef gerçek. Buradan uyarıyoruz: Kirlenmek güzel değildir! Böyle aklanılmaz! Sandıkta verilmeyen irade transferlerle gelmez!" Kaynak: Saadet Partisi


💬 Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!