🔥 Gözden kaçırmayın
Başkan Aladağ Pembe tablo çöktü! 7 ayda 269 milyar tl’lik ödeme alarmı!Hazırlanan ortak mutabakat metnine imza atan CHP teşkilatı daha sonra şu kısa açıklamayı yaptı;
" Değerli Basın Emekçileri;
Cumhuriyet Halk Partisi’nin önceki dönem il ve ilçe başkanları, mevcut ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri olarak; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in arkasında olduğumuzu ifade eden ortak metnimizi hazırlayıp imzaladık.
Partimizi tartıştırmaya, örgütümüzü yıpratmaya yönelik hiçbir girişime teslim olmayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi; kişilerin değil, halkın partisidir. Bu büyük mücadele, örgütümüzün birlik ve dayanışmasıyla yoluna devam edecektir.
Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır.
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz." denildi. Kaynak: CHP Afyon İl Başkanlığı





💬 Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!