15

Galatasaraylılar Emirdağ`da Dernek Kurdu

-

2013-10-04 09:18:57 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Afyonlu Tenisçi Hafsa Zehra Çınar milli takıma seçildiAfyonlu Tenisçi Hafsa Zehra Çınar milli takıma seçildi

2 Ekim Çarşamba günü oyananılan ve 2-2 berabere biten Juventus-Galatasaray maçını Emirdağlı Galatasaraylılar kendi derneklerinde izledi.
Emirdağ da dernekle tek taraftar grubu olan Emirdağ Galatasaray Derneği kendi taraftarlarına verdikleri üye kartları ile Galatasaraylılara takımlarını beraber destekleme imkanı veriyor.
Her maç kendi takımlarının yanında olmak isteyen Galatasaraylılar önümüzdeki günlerde toplu şekilde maçlara gitmeyide planlıyor.Konu hakkında açıklama yapan dernek başkanı: "ilklerin takımı olan Galatasaray`ın Emirdağda da bir ilki gerçekleştirmesi mutluluk verici, insanların gelip tartışma ortamı olmadan sadece Galatasarayı desteklemesi güzel umarım diğer takımlarada örnek olmuşturuz."dedi.

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
NUSHC
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın