15

Çeşmeci ve Uçmak ailelerinin mutlu günü

Onur Uçmak ve Hayriye Çeşmeci, düzenlenen nişan merasimiyle evlilik yolunda ilk adımı attı.

2026-09-07 19:05:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

TEMAD Başkanı Ünal Özdoğan hakkın rahmetine kavuştuTEMAD Başkanı Ünal Özdoğan hakkın rahmetine kavuştu

Ramazan ve Emine Uçmak çiftinin oğulları Onur Uçmak ile Mevlüt ve Satı Çeşmeci çiftinin kızları Hayriye Çeşmeci, düzenlenen nişan merasimiyle dünyaevine giden yolda ilk adımı attı.

Çeşmeci ve Uçmak ailelerinin mutluluğuna ortak olmak isteyen yakınları ve dostları, Kayıhan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nişan merasiminde bir araya geldi.

Ailelerin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen törende genç çiftin nişan yüzükleri takılırken, salonda mutluluk ve heyecan bir arada yaşandı.

Onur ve Hayriye çiftinin bu özel gününde aileleri de çocuklarının mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadı.

Çeşmeci ve Uçmak ailelerinin bir araya geldiği gecede davetliler genç çifti yalnız bırakmazken, gecenin sonunda Onur ve Hayriye’ye ömür boyu mutluluk dileklerinde bulunuldu. Kaynak: Afyon Time

 

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
YWD2S
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın