Gözden kaçırmayın

Anda Arama Kurtarma Ekibi Başkanı Agah Oktay Kılıç ve beraberindeki heyet, İl Müdürü Altındal’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Ali Altındal’a yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.
Afet Yönetiminde İş Birliği Vurgusu
Anda Arama Kurtarma Ekibi, AFAD İl Müdürlüğü ile afet yönetimi alanında iş birliği yapma konusundaki isteklerini dile getirdi. Ziyaret sırasında, olası afet senaryolarına karşı hazırlık ve koordinasyon süreçleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Agah Oktay Kılıç, ekibinin Afyonkarahisar’da meydana gelebilecek her türlü acil durumda AFAD ile birlikte destek vermeye hazır olduğunu vurguladı.
İl Müdürü Altındal’dan Teşekkür
AFAD Afyonkarahisar İl Müdürü Ali Altındal, nazik ziyaretlerinden dolayı Anda Arama Kurtarma Ekibi Lideri Başkan Agah Oktay Kılıç ve ekibine teşekkür etti. İl Müdürü Altındal, sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan iş birliğinin afet yönetimi açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, bu iş birliğinin ilerleyen süreçte de sürdürüleceğini belirtti.
Kurumlar Arası İş Birliği Güçleniyor
Afyonkarahisar’da olası afetlere karşı hazırlık çalışmaları sürerken, AFAD ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor. Bu tür ziyaretlerin, kurumlar arası iletişimi artırarak daha etkin bir afet yönetim sisteminin oluşturulmasına katkı sağladığı ifade edildi.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Kaynak ANDA
Yorumlar
Yorum Yap