Gözden kaçırmayın

Manisa Büyükşehir Belediye başkanı Ferdi Zeyrek, kapıldığı elektrik akımının ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırıldı.
Zyrek burada yoğun bakıma alındı Başkan Zeyrek, 66 saatlik yaşam mücadelesini bulunduğu hastanede kaybetti.
Bugün Manisa'da Cumhuriyet halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve Çok sayıda belediye başkanı ve siyasinin de Katıldığı bir cenaze töreni düzenlendi. Törene Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'da katıldı.
Gözyaşları Başkan Zeyrek için sel oldu aktı. Başkan Köksal sosyal medya hesabından kısca şu açıklamada bulundu;
" Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek için düzenlenen cenaze törenine katıldık.
Ferdi Zeyrek Başkanımıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine, Manisa halkına sabır ve baş sağlığı diliyorum." dedi. Kaynak Afyon Time
Yorumlar
Yorum Yap