15

Başvurular 1 Ekim’e kadar uzatıldı

OEDAŞ’ın Enerji Dolu Fikirler yarışmasına başvurular 1 Ekim’e kadar uzatıldı

2025-08-28 16:34:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Afyon Yöresel Mutfak Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği kuruldu.Afyon Yöresel Mutfak Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği kuruldu.

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ’ınAr-Ge departmanı tarafından enerji sektöründe yenilikçi fikirlerin ortaya çıkmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Enerji Dolu F2rler: Watt’sNext” yarışmasının başvuruları, gelen talepler üzerine 1 Ekim 2025 tarihine kadar uzatıldı.

 

Enerji sektörünün geleceğine yön verecek teknolojik, çevresel ve operasyonel çözümlerin geliştirilmesine katkı sunmak üzere “Enerji Dolu F2rler: Watt’sNext” isimli bir yarışma düzenleyen Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ)Ar-Ge departmanı,gelen talepler üzerine son başvuru tarihini 1 Eylül’den 1 Ekim’e uzattı.

 

Yarışmaya; enerji, çevre teknolojileri, sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm alanlarında fikri veya girişimi olan şahıs firmaları, şirketler, teknokent firmaları ve üniversite kuluçka girişimleri başvurabiliyor.

 

Yarışmada kurum dışı kategorinin birincisi 700 bin TL, ikincisi 500 bin TL, üçüncüsü ise 300 bin TL’lik ödülün sahibi olacak. Kurum içi kategoride ise ödüller sırasıyla 100 bin, 75 bin ve 50 bin TL olarak belirlendi. “Enerji Dolu F2rler: Watt’sNext”yarışmasının başvuruları, enerjidolufikirler.oedas.com.tr adresi üzerinden yapılabilir. Kaynak : OEDAŞ

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
Z2V73
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın