15

Ağır düzey zihinsel engelliler kahvaltıda bir araya geldi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile Afyonkarahisar Ağır düzey zihinsel engelliler Derneği yaklaşık elli üyesi ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

2025-12-02 15:52:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Afyon Yöresel Mutfak Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği kuruldu.Afyon Yöresel Mutfak Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği kuruldu.

Program Afyonkarahisar Özel Yürekler Kurs merkezinde yapıldı. Program öncesinde, Ağır düzey zihinsel Engellilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Programda ağır düzey zihinsel engelliler Başkanı Hatice Özkan, şu ifadelere yer verdi;

“ Allah devletimizden, Valiliğimizden ve kurum müdürlerimizden razı olsun, eskiden engelli annesi olmak çok zordu, çok zorluklar çektik, şu an ama öyle değil, bu ağır düzey zihinsel engelli yavrularımız toplum içerisinde özgürce ve rahatça kendilerini ifade edebiliyor, kendilerini bulabiliyor o nedenle ben yanımızda olan tüm herkese teşekkür ediyorum ve yavrularımızın 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutluyorum “ dedi.

 

 Program yapılan kahvaltının ardından sonlandırıldı. Programa Vali Yardımcısı Bedir Deveci, İl Dernekler Müdürü Abdurrahman Özdilekler, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Türkan Yıldız, engelli derneklerinin başkanları ve basın mensupları katıldı. Kaynak: Afyon Time

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
4TWVQ
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın