MENÜ
Kategoriler

Gönül Telinden Nağmeler

Ülkenizin bir numaralı asayişinden sorumlu medarı iftihar bir kurumun üyesisiniz ve bundan gurur duyuyorsunuz ve dahi milletimizin teveccüh ettiği,saygı duyduğu,kutsal bildiği bir mesleğin mensubusunuz.

-Yine yarı resmi bir kurumun çalışanı ve çalışanları tarafından üfürükten bir sebeple hunharca katl ediliyorsunuz. -Siz olsanız ne yaparsınız?

-Evet,bu soru ve sorunun cevabını hepimiz biliyoruz.... -Nedir? -Adaletin biran evvel tezahürü,yapanın ve karışanların canına ot tıkayacak bir tavır ve muamele,adı geçen kurumun lağvı,tekelleşmenin önlenmesi,en mühimi ise Devletimizin en küçük biriminde vazifeli,özellikle üniformalı temsilcilerinin dokunulmazlığının ilanı...vb. -Devletimiz ve yetkililerinden umuyor ve bekliyoruz,hem de hemen,ivedi ve TİZ...!

İlk yorumu sen yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan www.beyazbelge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!