🔥 Gözden kaçırmayın
Türk İmar-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nde Genel Kurul HeyecanıFakat çok sayıda vatandaşın dilinde teleferik projesi iptal edildi, çünki ulu Camii üzerinden geçtiği için Vakıflar Genel Müdürlüğü bu konuda izin vermiyormuş o nedenle iptal edilecek gibi çok sayıda mışlı ve muşlu söylentiler dolanıyor.
Afyonkarahisar Erdal Akar Parkına yapılan ve teknik özellikleri Sistem Tipi 8 – MGD, Hat Uzunluğu 562.00 m, Yolculuk Süresi 3.31 dk, Sürüş Hızı 4.00 m/s, Kapasite 600 Kişi / Saat, Kabin Sayısı 8, İstasyon Sayısı 2 bu şekilde belirlenen teleferik projesi gerçekten hayal mi oldu? Bizlerde Afyon Time Haber ekibi olarak, kamuoyu adına soruyoruz.
Onca harcanan para boşamı gitti? Teleferik projesi Ulu camii üzerinden geçtiği için projede değişiklik yapılacak mı ? Bu proje ne zaman teslim edilecek ? Deneme ve test sürüşleri ne zaman yapılacak ? Gibi çok sayıda akıllarda olan bu sorular yanıt bekliyor. Bakalım yetkililer bu konuda neler söyleyecek? Kamuoyu merakla bekliyor. Kaynak: Afyon Time








💬 Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!