15

Muhtar Demirci Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun

Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci, okullarınaçılması ile birlikte, bir basın açıklamasında bulundu.

2026-09-14 11:50:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

Okullarda ders zili yeniden çalacak Milyonlarca öğrenci pazartesi günü sınıflara dönüyorOkullarda ders zili yeniden çalacak Milyonlarca öğrenci pazartesi günü sınıflara dönüyor

Demirci yaptığı açıklamada;

"Yeni bir eğitim öğretim yılına daha büyük umutlar, güçlü hedefler ve güzel temennilerle başlıyoruz. Öncelikle tüm öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarımıza ve öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum.


Okullarımızın güvenli, huzurlu ve herkes için sağlıklı eğitim yuvaları olması en temel beklentimizdir. Çocuklarımızın kendilerini güvende hissedeceği, öğretmenlerimizin ise mesleğini huzur içinde yapacağı bir eğitim ortamı oluşturulmalıdır. Eğitim çalışanlarının mutluluğu, huzuru ve motivasyonu; eğitimde başarının en önemli unsurlarından biridir.
Öğretmenlerimizin emeğinin değer gördüğü, haklarının korunduğu ve mesleki itibarlarının güçlendirildiği bir çalışma ortamı istiyoruz.


Hiçbir eğitim çalışanının şiddet, baskı, mobbing ve haksız uygulamalarla karşı karşıya kalmadığı bir eğitim sistemi hepimizin ortak sorumluluğudur. Okullarımızda gereksiz bürokrasiden uzak, çözüm odaklı ve iş birliğine dayalı bir yönetim anlayışının hâkim olmasını temenni ediyoruz.
Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında milli ve manevi değerlerle, özgüvenli ve donanımlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur.


Eğitimde yaşanan problemlerin görmezden gelinmediği, sorunların sahadaki eğitim çalışanlarının görüşleri alınarak çözüldüğü bir anlayış bekliyoruz. Türk Eğitim Sen olarak her zaman olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da eğitim çalışanlarımızın yanında, onların hak ve hukuklarının takipçisi olacağız.


Huzurlu öğretmen, güvenli okul, mutlu öğrenci ve güçlü bir eğitim sistemi için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, eğitim camiamıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor; tüm eğitim çalışanlarımıza başarı, sağlık ve huzur temenni ediyorum. Kaynak: Türk Eğitim Sen

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

En az 10, en fazla 1000 karakter
En az 2, en fazla 50 karakter
HR7CG
Güvenlik kodunu büyük-küçük harf duyarlılığı olmadan yazın